Over ons

Openfield brengt bedrijfs- en merkstrategie samen. Dat klinkt logisch, maar blijkt in de praktijk best bijzonder. Bedrijfsstrategie gaat over het creëren van functionele waarde, merkstrategie gaat over het bouwen van emotionele connectie. Wij zorgen ervoor dat beide aspecten elkaar versterken.

Vanuit de Utrechtse binnenstad helpen we oprichters en directies van startups, scale-ups en grown-ups met het bepalen van richting en het ontdekken van nieuwe groeipaden.

Openfield wordt geleid door Joost Pothoff en David Feenstra en bestaat verder uit een netwerk van strategen, copywriters en designers. We betrekken interne teams en doelgroepen actief in ons ontwikkelingsproces.

Wat je van Openfield mag verwachten:

  • Fris & eerlijk: We verdiepen ons in je business, geven een frisse kijk op je bedrijf en zeggen waar het op staat
  • De blik naar buiten: We gaan erop uit en stellen de juiste vragen aan de mensen die belangrijk zijn voor jouw toekomstige succes
  • Het grote plaatje: We kijken vooruit, zien de brede context en kunnen goed onder woorden brengen waar kansen liggen en hoe jouw bedrijf hier op in kan spelen
  • Actie: Zo min mogelijk powerpoint, zoveel mogelijk inspiratie en een strategie waar je direct mee aan de slag kunt
Joost Pothoff

Joost Pothoff

Business Strategist

Joost begon zijn carrière bij Konica Minolta en KPN. Daarna werkte hij bij digitaal bureau Clockwork en was hij partner bij innovatiebureau Sunidee. Ook startte hij zijn eigen wielerkledingmerk Good Cycling. Joost heeft talloze innovatietrajecten en design sprints begeleid, onder andere voor Tele2, Booking.com, Independer en Vaillant.

LinkedIn

David Feenstra

David Feenstra

Brand Strategist

David werkte ruim 10 jaar bij toonaangevende reclamebureaus (Havas, TBWA) voor grote internationale merken zoals Volvo, Heineken, Vodafone en Adidas. Ook was hij strateeg bij een marketingbureau in Sydney. Terug in Nederland hielp David als zelfstandig merkstrateeg vele startups en scale-ups met hun positionering.

LinkedIn

Met Openfield samenwerken?

 

We zijn altijd op zoek naar interessante partners om mee samen te werken.
Neem contact met ons op.

Met Openfield samenwerken?

We zijn altijd op zoek naar interessante partners om mee samen te werken.
Neem contact met ons op.