Aan de slag met Xiltrix

Openfield en One Shoe helpen Xiltrix om buyer journeys en persona’s van diverse klantgroepen in kaart te brengen. Doel voor Xiltrix is het verhogen van het aantal leads die ze binnenkrijgen via digitale kanalen, voornamelijk via hun website. Daarnaast gaat het onderzoek helpen om de website meer inhoud te geven voor bestaande klanten die op zoek zijn naar meer informatie.

Xiltrix ontwikkelt en verkoopt geavanceerde monitoring systemen voor laboratoria, ziekenhuizen en cleanrooms. Ze doen dit wereldwijd vanuit hun thuisbasis Rosmalen. Het bedrijf zit in een transitie van hardware leverancier naar software provider en staat aan de vooravond van een grote nieuwe release van hun softwareplatform.

We helpen het Xiltrix team om inzicht te krijgen in de decision making units van verschillende soort organisaties en te bepalen welke factoren van belang zijn in het aankoopproces. Op basis van deze inzichten ontwikkelen we met One Shoe online marketing tactieken en meten we welke tactieken het meest effectief zijn in het genereren van leads. One Shoe zal vervolgens zorgen voor verdere online implementatie.