Aan de slag met HERE Technologies

Openfield en HERE Technologies werken aan nieuwe manieren om de interactie met gebruikers te verbeteren. HERE Technologies beschikt over (locatie) data van zeer hoge kwaliteit die voor vele gebruikers waardevol is. Openfield ontwikkelt demo’s en productconcepten waarmee gebruikers op dagelijkse basis gemakkelijk toegang krijgen tot deze locatiedata. Naast het gebruik van de bestaande data onderzoeken we ook wanneer en onder welke voorwaarden gebruikers bereid zijn om (anonieme) locatiedata met HERE te delen.

HERE Technologies levert mapping en locatiedata gerelateerde diensten aan individuen en bedrijven. Gestart in 1985 als pionier in digitale kaarten en navigatie software voor auto’s, ontwikkelt HERE nu geavanceerde 3D kaarten en diensten met diverse informatielagen en een open platform waar iedereen aan kan bijdragen.

Met het hoofdkantoor in Amsterdam en ontwikkelafdelingen in Chicago, Berlijn, Mumbai en vele andere locaties werkt HERE Technologies met een team van experts aan de toekomst van locatietechnologie. HERE heeft privacy en dataveiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom zijn naast bijvoorbeeld developers, mapping specialisten ook een groot aantal security specialisten aan het werk om de beste locatiediensten voor de toekomst te ontwikkelen.
Momenteel is 4 van de 5 auto’s in Europa met in-car navigatie uitgerust met HERE kaarten en/of software, maar de ambities van HERE reiken verder dan de weg. Voor Openfield is HERE de high-tech opdrachtgever waar we graag mee samenwerken!

HERE is niet de enige automotive klant van Openfield. Zo ontwikkelen we ook een nieuwe merkpositionering voor Lightyear.